Bułka Cynamonowo-Rodzynkowa
Bułka cynamonowo-rodzynkowa jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 561 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowane mleko, wodę, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Puddingi Z Chleba Cynamonowo-Karmelowego, Bułka cynamonowa z syropem karmelowym, oraz Cynamon rodzynki angielski chleb Muffin z cukrem cynamonowym masło.
Instrukcje
Tear 1 (16-oz.) Bochenek pokrojonego w plasterki chleba cynamonowo-rodzynkowego na 1-calowe kawałki; umieścić w dużej misce.
Whisk together 1 (14-oz.) może słodzić mleko skondensowane, 3/4 szklanki gorącej wody, 4 duże jajka i 2 łyżeczki. wanilia; wlać na kawałki chleba, podrzucając delikatnie do płaszcza. Podzielić mieszaninę chleba równomiernie między 6 (10-uncji.) lekko nasmarowane ramekiny lub puchary budyniowe.
Piec w temperaturze 350 przez 25 do 30 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Wymieszać 1 szklankę cukru pudru i 2 łyżki. mleko lub syrop klonowy; równomiernie skropić budynie z chleba.