Bułeczki Żurawinowo-Orzechowe
Przepis bułeczki żurawinowo-orzechowe mogą zaspokoić Twoje pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 12. Ten poranny posiłek ma 215 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz orzechy włoskie, cukier, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bułeczki Żurawinowo-Orzechowe, Bułeczki Żurawinowo-Orzechowe, oraz Bułeczki z orzechami imbirowo-żurawinowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425°.
Zalać wodą żurawinę w naczyniu 1-ćwiartkowym; przykryć folią, złożyć z tyłu jedną stronę, aby odpowietrzyć. Mikrofalówka na wysokości 1 minuta. Odkryj żurawinę; fajne.
Mix Bisquick mix, cukier i cynamon w dużej misce.
Pokrój w 3 łyżki masła, używając blendera do ciast lub przecinając 2 noże, aż mieszanina wygląda jak drobna okruchy. Wymieszać z mlekiem maślanym, wanilią, żurawiną i orzechami włoskimi, aż się zwilży.
Upuść ciasto o 1/4 cupfuls na arkuszu ciastka nie rozdrobnione.
W razie potrzeby posypać dodatkowym cukrem.
Piec 10 do 11 minut lub do złotego koloru.
1 łyżkę roztopionego masła posmarować ciepłymi bułeczkami i w razie potrzeby posypać cukrem.