Bułeczki Z Pstrągiem Wędzone
Wędzone bułeczki z pstrągiem mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 457 kalorii, 42g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na $5.95 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, szalotki, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pstrąg Wędzony, Dip Wędzony Z Pstrąga, oraz Pstrąg Wędzony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 F.
W misce połącz pstrąga, szalotki i połowę skórki cytrynowej. Odstawić. Mąkę i proszek do pieczenia przesiać do miski.
Masło pokroić na kawałki i wcierać w mąkę ręcznie lub za pomocą miksera elektrycznego.
Połącz jajka, śmietanę i pozostałą skórkę i wymieszaj z mieszaniną mąki. Nie przesadzaj.
Ciasto podzielić na pół. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj każdą porcję ciasta o grubości 1/3 cala.
Wytnij jeden kawałek ciasta na trójkąty, które mierzą 3 cale na bok.
Umieść 1 łyżkę mieszanki pstrąga na środku każdego trójkąta. Pomaluj krawędzie każdego trójkąta umyciem jajecznym.
Pozostałe ciasto pokroić w trójkąty. Każdy z wypełnionych trójkątów ułożyć ciastem i zagniatać krawędzie widelcem.
Umyj wierzch każdej bułeczki myciem jajecznym.
Umieść bułeczki 2 cale od siebie na jednej lub dwóch blach do pieczenia i piec przez 15 do 20 protokół, lub do złotego.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;