Bułeczki Z Podwójną Cytryną

Bułeczki Z Podwójną Cytryną
Przepis Podwójnie cytrynowe bułeczki z kciukiem jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury truskawkowe, cytryny, mąkę samoistnie rosnącą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Podwójnie Zanurzone Jeżyny Szkliwione Cytrynowe Bułeczki, Dżem Thumbprint Scones, oraz Bułeczki z morelami i śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w środku piekarnika i podgrzewaj do 218°. Linia duża heavy-duty rimmedbaking arkusz z pergaminem.Drobno zetrzeć wystarczającą ilość skórki z cytrynaby zmierzyć 6 łyżeczek; ustawić startą skórkę. Wycisnąć wystarczającą ilość soku z 1 cytryny, aby odmierzyć 1 łyżkę stołową (pieczęć pozostaje w plastikowej folii i rezerwa na inne użycie).
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić mąkę i 1/2 szklanki cukru średniej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać 1 1/4 szklanki śmietany do ubijania, 1 łyżkę soku z jabłek i 4 łyżeczki drobno startej skórki z jabłek; delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
SokSok
4
Zebrać ciasto razem i frekwencji na lekko mąki powierzchni roboczej; ugniatać krótko, 4 do 5 obrotów. Pat lub roll outdough do 1-cal grubości rundy. Używając foremki do ciastek o średnicy 2 1/2-to2 3/4 cala lub ciastek zanurzonych w mące, Wytnij rundy.Przełożyć resztki ciasta i spłaszczyć do grubości 1 cala; wyciąć dodatkowe rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
5
Przenieś bułeczki do przygotowanego arkusza rimmedbaking, rozstaw bułeczek około 1 cala. Używając kciuka, wciśnij środek każdej bułeczki, aby zrobić głębokie wcięcie.Łyżka około 1/2 łyżeczki konserwuje wtopienie każdej bułeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
6
Ubić pozostałe 2 łyżki cukru, 2 łyżki ciężkiej śmietany i 2 łyżeczki drobno startej skórki cytrynowejmałe miseczki do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Umyj wierzch bułekgenerously z cytrynową glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
CytrynaCytryna
8
Bake sconesuntil golden and cake tester insertedhorizontally do środka bułeczki pochodzi outclean, 18 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przenieść odciski kciuka do stojaka i lekko ostudzić.
10
Servescones ciepłe lub w temperaturze pokojowej.
11
W porcji: 313 kalorii, 15 g tłuszczu, 0,9 g błonnika
12
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn