Bułeczki z pancettą, gruszką i parmezanem
Naleśniki, gruszki i parmezan mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, gruszkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bułeczki Z Rozmarynem-Parmezanem I Pancettą, Pizza Pancetta Gruszka, oraz Sałatka z gruszek, pancetty i orzechów włoskich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz małą patelnię z oliwą z oliwek i gotować pancetta na średnim ogniu, aż będzie ostry.
Odcedzić na papierowych ręcznikach; rozbić na kawałki, gdy jest chłodno. Wytrzeć patelnię i podgrzać 2 łyżki masła na średnim ogniu, aż zacznie brązowo; należy uważać, aby nie spalić.
Dodać kostki gruszki i gotować je, aż będą miękkie, ale nadal trzymając swój kształt, o 5 do 7 protokół. Odstawić na talerz do ostygnięcia.
Piekarnik rozgrzać do 450 stopni F.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i cukier przesiać do miski.
Dodać pozostałe masło i pokroić blenderem do ciast lub rękami, aż będzie przypominać grubą bułkę tartą. Wymieszać w pieprzu, rozmaryn, i pancetta.
Dodać śmietanę; wymieszać, aż ciasto się połączy. Z mąką ręce, zebrać ciasto w kulkę i umieścić go na mąki powierzchni. Ciasto podzielić na 8 kawałków i uformować z nich kulki.
Umieść je na pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia. Do środka każdej z nich wcisnąć kciukiem studzienkę, włożyć do studzienki 1 łyżeczkę schłodzonych ugotowanych gruszek i uszczypnąć bułeczki zamknięte.
Piec bułeczki przez 12 do 14 minut, lub aż szczyty są złotobrązowe.
Wyjąć z blachy do pieczenia i ostudzić na stojaku z drutu.
Posypać jeszcze parmezanem.