Bułeczki Z Orzechami Żurawinowo-Klonowymi
Przepis bułeczki z orzechami żurawinowo-klonowymi jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Na 64 grosze za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, żurawinę, syrop o Smaku klonowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Bułeczki dyniowo-żurawinowe z bitym masłem klonowym, Cranberry Maple Walnut Scones-Lista Wiadra Do Pieczenia, oraz Klonowe bułeczki z dyni z klonową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki bułeczki, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Obróć ciasto na powierzchni posypane Bisquick mix; roll w Bisquick mix do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy.
Pat ciasto na 8-calowy Okrągły na arkuszu cookie (jeśli ciasto jest lepkie, zanurzyć palce w Bisquick mix.)
Pokroić na 8 klinów, ale nie oddzielać.
Piec 11 do 13 minut lub do złotego koloru. Ostrożnie oddzielić kliny.
W małej misce, ubić wszystkie składniki glazury, aż będzie gładka.
Mżawka glazury na bułeczki.