Bułeczki Z Morelową Kroplą
Apricot Drop Scones to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 13. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać masło, morele, proszek do pieczenia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Morelowe bułeczki pekan z morelowym masłem miodowym, Butterscotch Drop Scones, oraz Bułeczki Z Maślanką.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
W misce robota kuchennego połączyć mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól. Puls aż do połączenia.
Dodać masło i pulsować, aż masło będzie wielkości grochu.
Podczas pracy silnika dodaj ciężką śmietanę, kontynuując mieszanie, aż ciasto się połączy.
Przenieść ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię. Użyj rąk, aby delikatnie włączyć morele do ciasta.
Upuść ciasto na blachę do pieczenia na około 3 cale rundy.
Bułeczki upiec na złoty kolor, około 20 minut.