Bułeczki Z Miodem Pszenicznym
Bułeczki z miodem pszenicznym to Wegetariańskie przepis z 14 porcjami. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką miód, mąkę chlebową, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 39%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bułeczki Z Miodem Pszennym, Bułeczki Z Miodem Pełnoziarnistym, oraz Bułki Pełnoziarniste Z Miodem.
Instrukcje
Składniki umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności zalecanej przez producenta. Wybierz cykl ciasta; naciśnij start.
Po zakończeniu cyklu ciasta obróć ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię i rozwałkuj o grubości 3/4 cala.
Wytnij rolki za pomocą noża do ciastek o średnicy od 3 do 4 cali.
Umieścić na lekko nasmarowanych arkuszach ciasteczek; przykryć i odstawić do podwojenia, około 1 godziny. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 do 15 minut. Po zakończeniu pieczenia bułki posmaruj roztopionym masłem.