Bułeczki Z Masłem
Bułeczki z toffi mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, brązowy cukier, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Butterscotch Glazed Pecan Lepkie Bułeczki, Gigantyczne Waniliowe Solone Toffi Lepkie Bułeczki, oraz Tort dyniowy z lukrem toffi.
Instrukcje
Śmietana 1/3 szklanki masła lub margaryny i brązowego cukru razem w małej misce.
W dużej misce, ubić razem mąkę, cukier biały, proszek do pieczenia, i sól.
Pokroić w 1/4 szklanki masła lub margaryny, aż będą kruche. Zrób studnię w środku i wlej mleko. Wymieszaj, aby uzyskać miękkie ciasto.
Zagnieść ciasto 8 do 10 razy. Wklep lub rozwałkuj na lekko posypanej mąką powierzchni do kwadratu 9 lub 10 cali.
Rozprowadzić mieszanką brązowego cukru.
Zwinąć jak w przypadku rolki galaretki i uszczypnąć krawędź do uszczelnienia.
Umieść na nasmarowanej 8-calowej patelni kwadratowej.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 15 do 20 minut. Odwróć tacę na gorąco i podawaj.