Bułeczki Z Jagodami

Bułeczki Z Jagodami
Need a bezglutenowy i wegetariański posiłek poranny? Bułeczki z jagodami mogą być świetnym przepisem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka proszku do pieczenia, jagody, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bułeczki Z Jagodami, Bułeczki z jagodami i śmietaną, oraz Bułeczki Z Mieszanymi Jagodami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. blachy do pieczenia linii z pergaminem i odstawić na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, gumę ksantanową, proszek do pieczenia, sól i cukier wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przenieś kilka łyżek tej suchej mieszanki składników do małej miseczki i dodaj zamrożone jagody. Wrzucić do herbu jagody i odstawić małą miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Do dużej miski z suchymi składnikami, dodać pokrojone w kostkę masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pokroić, aż masło będzie przypominało kawałki grochu pokryte mąką. Możesz użyć noża do ciast lub dwóch noży i udawać, że kroisz nimi stek w kółko.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Krajalnica Do CiastKrajalnica Do Ciast
6
Dodaj mleko do suchej mieszanki składników/masła i wymieszaj, aby połączyć. Ciasto się ułoży. Po zebraniu ciasta dodaj jagody do ciasta i delikatnie złóż je, aż będą równomiernie rozłożone. Obchodząc się z nim jak najmniej, aby masło nie topiło się w dłoniach, obróć ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię i poklep je w prostokąt o grubości około 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
MasłoMasło
CiastoCiasto
MlekoMleko
7
Ciasto pokroić na 8 trójkątów.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
8
Przenieś Trójkąty do blach do pieczenia wyłożonych pergaminem, kilka cali od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Posmaruj odrobiną mleka i posyp odrobiną cukru, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MlekoMleko
10
Piec przez 15 do 20 minut, aż bułeczki będą nadęte i lekko brązowe na brzegach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Podawać natychmiast.
12
Oszczędnościowe
13
Bułeczki Z Jagodami
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
14
Na sztyfcie: 42 centy za bułkę
15
Jeśli kupiłeś: $1.75 za bułkę (mrożona)
16
Z książki bezglutenowe na butach Nicole Hunn. Przedruk w porozumieniu z Da Capo, członkiem grupy Perseus Books. Copyright © 2011
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn