Bułeczki Z Dyni Z Kawałkami Czekolady
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać dyni Chocolate Chip bułeczki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 271 kalorii, 1G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać jabłecznik, pumpkin Pie spice, dynia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułeczki z dyni i orzechami pekan, Bułeczki Z Dynią Cynamonową, oraz Bułeczki Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj arkusz ciastek sprayem do gotowania lub linią z papierem do gotowania.
W dużej misce, beat masło i 1/2 szklanki cukru granulowanego z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, lub wymieszać z łyżką.
Dodaj Bisquick mix, pumpkin Pie spice i dyni; beat aż połączone. Wymieszać z czekoladą.
Na powierzchni posypanej Bisquick mix, kształt ciasta na 1-do 1-1/2-cala-grube okrągłe.
Pokrój na 8 klinów; umieść na blasze.
Posmarować śmietaną do ubijania; posypać równomiernie 1 łyżką cukru granulowanego.
Piec 20 minut lub do złotego koloru.
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego.
W misce wymieszać cukier puder i cydr jabłkowy na gładką masę. Za pomocą widelca, mżawka glazury na bułeczki.