Bułeczki Z Cheddarem Z Mąki Kukurydzianej

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj bułeczki z cheddarem z mąki kukurydzianej. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Mieszanka grubej soli morskiej, mielonej mąki kukurydzianej, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cheddar-Bułeczki Z Mąką Kukurydzianą, Bułeczki kukurydziane z szałwią i cheddarem, oraz Bułeczki Z Wiśniową Mąką Kukurydzianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. linia arkusz cookie z gotowania pergaminu papieru.
W robocie kuchennym umieść mąkę, mączkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i czerwony pieprz.
Dodać 3/4 szklanki masła. Przykryć; proces z impulsami włączania i wyłączania 3 lub 4 razy lub aż mieszanina wygląda jak Gruboziarnisty posiłek.
Umieścić mieszaninę w dużej misce; wymieszać z serem. W małej misce ubić jajko i maślankę trzepaczką do wymieszania.
Do suchych składników dodać mieszankę jajeczną, mieszając aż do zwilżenia.
Na posmarowanej mąką powierzchni lekko zagnieść ciasto 3 lub 4 razy. Wklep ciasto w prostokąt o wymiarach 10x7 cali.
Ciasto pokroić na 15 kwadratów.
Umieść kwadraty na arkuszu ciastek.
Topy posmarować roztopionym masłem; posypać solą morską.
Piec 20 minut lub do złotego.