Bułeczki z cheddarem i szczypiorkiem
Cheddar i bułeczki ze szczypiorkiem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, szczypiorek, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cheddar Chive Scones, Szpinak Cheddar Chive Scones, oraz Bekon-cheddar-bułeczki ze szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 425 F. w dużej misce, połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia, i sól. Za pomocą blendera do ciast lub 2 noży trzymanych krzyżowo, pokrój w maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Wymieszać w 2/3 szklanki śmietany.
Dodaj Cheddar i szczypiorek i użyj rąk, aby połączyć; ciasto powinno być kruche. Wyrabiamy ciasto kilka razy, aż się połączy. Delikatnie wklep go w kulkę, a następnie lekko spłaszcz w dysk o grubości 1 cala.
Przełożyć na blachę do pieczenia. Pokrój na ćwiartki, a następnie pokrój każdą ćwiartkę na pół.
Umyj wierzch pozostałym kremem.
Piec około 30 minut lub do złotego koloru.Wskazówka: na obfite kanapki, podzielić bułeczkę na pół, rozprowadzić go z musztardą, i wypełnić go resztkami indyka lub szynki.