Bułeczki Z Bakłażanem Nadziewane Serem
Bułeczki z bakłażanem nadziewane serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól koszerna, butelkowany sos marinara, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 58 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Podobne przepisy to Roladki Czosnkowe Nadziewane Serem, Ser nadziewane trzy serowe roladki obiadowe, oraz Roladki Faszerowane Bakłażanem Z Kozim Serem - 3 Punkty.
Instrukcje
Pokrój bakłażana wzdłuż na 8 (1/4 cala grubości) plastry.
Pokryć dużą blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Na patelni ułożyć plasterki bakłażana; plasterki posmarować oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem.
Piec w 450 przez 12 minut lub do miękkości; przykryć i ogrzać.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 37
Rozprowadzić 2/3 szklanki sosu w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Połącz ser ricotta, kozi ser i pietruszkę w małej misce.
Rozprowadzić 2 łyżki mieszanki ricotta na każdym plaster bakłażana.
Roll up plastry, i miejsce, szew boki w dół, w naczyniu. Łyżka pozostałego 1/3 szklanki sosu równomiernie na rolkach, i posypać serem mozzarella. Przykryć i piec w 375 przez 25 minut; odkryć i piec dodatkowe 5 minut lub aż ser jest rumiane i bąbelki.