Bułeczki Wołowe Z Kiszonej Kapusty
Bułeczki wołowe z kiszonej kapusty wymagają z grubsza 55 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 48 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 7G tłuszczu i w sumie 136 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka cebuli, masła, kiszonej kapusty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal można go naprawić) wynik spoonacular 9%. Kolacja z wołowiną i kapustą, Peklowana wołowina i kapusta kiszona Piec, oraz Peklowana wołowina i kapusta kiszona Piec są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Dodaj kiszoną kapustę. Ostudzić przez 15 minut.
W międzyczasie spłaszcz każdy kawałek ciasta. Na wierzch ułóż czubatą łyżkę mieszanki wołowej. Złóż ciasto nad nadzieniem, aby spotkać się pośrodku; ściśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Połóż szew stroną do dołu na natłuszczonych blachach do pieczenia. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 30 minut.
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub na złoty kolor.