Bułeczki Pszenne Z Brązowym Cukrem
Bułeczki pszenne z brązowym cukrem mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Na $1.3 za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 692 kalorie, 8G białka, oraz 46 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, porzeczki, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bułeczki Z Brązowym Cukrem-Pekan, Bułeczki Z Jabłkami Z Brązowym Cukrem, oraz Brązowy Cukier Cynamon Bułeczki Z Rodzynkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
W mikserze wyposażonym w przystawkę do łopatek (lub za pomocą miksera ręcznego) mąkę, sól, cukier i proszek do pieczenia wymieszać z małą prędkością. Po uruchomieniu miksera dodaj masło i wymieszaj, aż będzie szorstkie i piaszczyste.
Dodać mleko i wymieszać, aż prawie się połączy, następnie dodać porzeczki i wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić je przez ciasto. Nie przesadzaj; może być jeszcze trochę mąki, która nie została zmieszana. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagnieść ciasto 10 razy. Z lekko mąką wałek, rozwałkować ciasto 1-cal grubości. Za pomocą foremki do ciastek lub ciastek lub czystej pustej puszki wyciąć okręgi o średnicy 2 1/2 cala.
Przełożyć do nieczystej blachy do pieczenia za pomocą szpatułki. Zagniataj skrawki razem, aż się połączą, rozwałkuj ponownie i kontynuuj wycinanie kółek, aż całe ciasto będzie zużyte.
Posmaruj wierzch bułeczek śmietaną i posyp brązowym cukrem.
Piec do jasnego złocistego brązu, o 15 protokół.