Bułeczki Precel

Bułeczki Precel
Bułki precel może być tylko chleb szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 394 kalorie, 11g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 53 minuty. Mieszanka wody, warzyw skracanie, cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Precel Hot Dog Buns, Bułeczki Precel, oraz Bułeczki Precel.

Instrukcje

1
W małej misce posypać drożdże i 1 łyżeczkę cukru na 1/2 szklanki ciepłej wody. Woda nie powinna być większa niż 100 stopni F (40 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Odstawić na 5 minut, aż drożdże zmiękną i zaczną tworzyć kremową pianę.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
3
Dodaj mleko, skrócenie, jajka, olej, 3 szklanki mąki, 1/4 szklanki cukru i 1 1/2 łyżeczki soli. Zmiksować mikserem na średniej prędkości do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Wymieszać w pozostałych 3 szklanki mąki ręcznie, 1/2 szklanki na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Gdy ciasto się połączy, obróć je na mąkę i zagniataj, aż będzie gładkie i elastyczne, około 5 minut. Ciasto będzie lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Lekko posmaruj dużą miskę, następnie umieść ciasto w misce i obróć, aby pokryć olejem. Przykryć lekką szmatką i odstawić w ciepłe miejsce (80 do 95 stopni F (27 do 35 stopni C)), aż podwoi się objętość, około 1 godziny. Odkryć ciasto i uderzyć go w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Ściągnij porcje ciasta wielkości baseballu i zwiń w "węże" o długości około 6 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Zwiń każdy " wąż " w spiralę, aby nadać wierzchołkom teksturę. Odstawić każdą uformowaną bułkę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
9
Wymieszać sodę oczyszczoną i 4 szklanki gorącej wody w misce. Soda oczyszczona nie musi się całkowicie rozpuścić. Zanurz każdą bułkę w roztworze sody oczyszczonej przed umieszczeniem na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WodaWoda
RolkaRolka
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
10
Każdą bułkę posmarować roztopionym masłem i posypać solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
MasłoMasło
RolkaRolka
11
Piec w nagrzanym piekarniku, aż brązowy, 20 do 25 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu lub brązowej papierowej torbie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 53 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn