Bułeczki Morelowo-Pomarańczowe
Bułeczki morelowo-pomarańczowe to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką śmietanę do ubijania, skórkę pomarańczową, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułeczki Morelowo-Pomarańczowe, Bułeczki morelowe z pomarańczową glazurą, oraz Bułeczki Kremowe Morelowo-Pomarańczowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać Bisquick mix, 1/4 szklanki cukru, morele i skórki pomarańczowej do wymieszania. Rezerwa 1 łyżka jajka. Wymieszać z pozostałym jajkiem i śmietaną do uzyskania miękkiego ciasta.
Umieścić ciasto na powierzchni posypane Bisquick mix; roll w Bisquick mix do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy. Na arkuszu ciastek naciśnij lub zwiń ciasto na 8-calową rundę.
Pędzel z zarezerwowanym jajkiem.
Posypać 2 łyżkami cukru i migdałów.
Pokroić na 8 klinów, ale nie oddzielać.
Piec 12 do 15 minut lub aż krawędzie są złotobrązowe.
Odstawić 5 minut. Ostrożnie oddzielić kliny.