Bułeczki Morelowo-Imbirowe
Przepis bułeczki morelowo-imbirowe jest gotowy w około 33 minuty i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Mieszanka soli, mąki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bułeczki morelowo-imbirowe, Morelowe bułeczki pekan z morelowym masłem miodowym, oraz Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki wymieszać w dużej misce.
Masło pokroić w mieszankę mąki z blenderem do ciasta, aż będzie kruche i mieszanina przypomina mały groszek. Zamrozić 5 minut.
Dodaj 3/4 szklanki plus 2 łyżki. śmietanę, morele i imbir, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników.
Obróć ciasto na papier woskowy; delikatnie naciśnij lub wklep ciasto w 7-calową rundę (mieszanina będzie krucha).
Pokrój okrągłe na 8 klinów.
Umieść Kliny 2 cale od siebie na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Szczotkuj wierzchołki klinów z pozostałymi 2 łyżkami. krem tylko do zwilżenia.
Piec w temperaturze 450 przez 13 do 15 minut lub do złotego koloru.
Mżawka z waniliową glazurą.