Bułeczki Kremowe Morelowo-Pomarańczowe
Przepis morelowo-pomarańczowe bułeczki śmietankowe mogą zaspokoić Twoje pragnienie w ok. 35 minut. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 287 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru pudru, moreli, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu posiłek poranny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułeczki Morelowo-Pomarańczowe, Bułeczki Morelowo-Pomarańczowe, oraz Bułeczki morelowe z pomarańczową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. lekko nasmarować blachę. W dużej misce wymieszać mąkę, cukier granulowany, proszek do pieczenia, skórkę pomarańczową i sól do dobrze wymieszać. Wymieszać z morelami i frytkami do pieczenia.
Dodać śmietanę do ubijania na raz; mieszać tylko do momentu zwilżenia suchych składników.
Na lekko posypanej mąką powierzchni zagnieść ciasto 6 lub 7 razy, aż będzie gładkie. Podziel ciasto na pół. Pokroić każdą połowę w 6-calową rundę; pokroić każdą Na 6 klinów.
Umieścić 2 cale od siebie na arkuszu cookie.
Piec 10 do 13 minut lub do jasnego złotego koloru. Fajne 5 minut. Tymczasem w małej misce wymieszaj cukier puder i wystarczającą ilość soku pomarańczowego, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Mżawka polewa ciepłe bułeczki.