Bułeczki kardamonowe babci Georgie

Bułeczki kardamonowe babci Georgie
Bułeczki kardamonowe babci Georgie to Wegetariańskie przepis z 28 porcjami. Ten chleb ma 222 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielony kardamon, mąkę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Shrimp Georgie Porgie, Roladki Kardamonowe, oraz Szwedzkie Roladki Kardamonowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło pokroić na kawałki i umieścić w dużej misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Masło zalać wrzącą wodą, wymieszać z cukrem, solą i kardamonem. Wymieszać mieszaninę, aż masło stopi się i cukier rozpuszcza się, i niech ostygnie do około 105 stopni F / 41 stopni C.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Drożdże, jajka i mąkę ubić w mieszaninie maślano-cukrowej, aby uzyskać cieknące ciasto, lekko naoliwić wierzch ciasta i przykryć ściereczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się rozmiar, około 1 1/2 godziny.
5
Lekko posmarować blachę do pieczenia i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
6
Dziurkować ciasto i ugniatać, aż będzie miękkie i sprężyste, około 12 minut. Uformuj ciasto w rolki wielkości piłki golfowej i umieść je w odległości około 2 cali od siebie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
7
Odstawić rolki do podwojenia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
9
Piec bułki w nagrzanym piekarniku, aż dno są rumiane, a szczyty są lekko złote, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia1
Magazyn