Bułeczki Imbirowo-Orzechowe
Need a wegetariański posiłek poranny? Bułeczki imbirowo-orzechowe mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mąki uniwersalnej, maślanka, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to niedrogi przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Bułeczki Imbirowo-Orzechowe, Bułeczki imbirowo-orzechowe, oraz Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425°. Linia duża blacha do pieczenia z pergaminem.
Mąkę ubić, 2/3 szklanki cukru, proszek do pieczenia, zmielony imbir, 3/4 łyżeczki do herbaty i soda oczyszczona w dużej misce.
Dodaj butter; za pomocą opuszkami palców, zmiksować masło do mąkiuntil gruboziarnistych form mąki. Wrzucić pekan i 1 / 2cup krystalizowanego imbiru.
Ubić 1 szklankę maślanki, startego imbiru i wanilii w miarce.Dobrze tworzą się w środku suchych składników.
Dodaćmilka; wymieszać widelcem, aż wilgotne grudki uformują się.
Przenieść na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagniatać, aż ciasto się połączy; podzielić na pół.Formować każdą połowę na 6 1/2-calowy dysk.
Pokrój każdy dysk na 6 klinów.
Pędzel z 1 1/2 łyżki maślanki.
Posypać 1 łyżką cukru i 3 łyżkami skrystalizowanego imbiru; nacisnąć, aby przylegać.
Piec bułeczki, aż złoty i wykałaczekwłożone poziomo do środka przychodzi outclean, o 20 minut. Fajne bułeczki na półce.
W porcji: 371 kalorii, 20 g tłuszczu, 2 g błonnika