Bułeczki Imbirowe

Bułeczki Imbirowe
Jeśli masz mniej więcej 30 minut do spędzenia w kuchni, imbirowe bułeczki mogą być spektakularnym lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 300 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów europejskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, kandyzowany imbir, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 544 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubiło to śniadanie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem, Bułeczki Imbirowe, oraz Bułeczki Imbirowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik, przygotuj blachę do pieczenia: Rozgrzej piekarnik do 204° (lub 200 ° C). Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać suche składniki: w dużej misce energicznie ubić mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszaj kandyzowany imbir, skórkę z cytryny i świeży imbir, aż do równomiernego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
świeży Imbirświeży Imbir
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4
Dodać masło, maślankę: w środku mąki stworzyć studnię, wlać roztopione masło i maślankę. Delikatnie wymieszać drewnianą łyżką, aż mieszanina mąki zostanie tylko zwilżona. Nie przesadzaj! Mieszanina powinna wyglądać bardzo Kudłaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Formować na kliny: podzielić mieszaninę na dwie kulki i spłaszczyć każdą na mące na 1-calowy gruby, 6-calowy szeroki okrąg. Każdą rundę pokroić na 6 klinów.
6
Przenieść do pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia, odstępy co najmniej cal od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Posypać gruboziarnistym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Gruby żółty I BiałyCukier Gruby żółty I Biały
1
Piec w temperaturze 400 ° F (lub 200 ° C) przez 18-20 minut. Schłodzić na stojaku przez 5 minut przed jedzeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby przechowywać, pozwól najpierw ostygnąć do temperatury pokojowej, a następnie zamknij w worku z zamrażarką.

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Scone świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn