Bułeczki Imbirowe
Jeśli masz mniej więcej 30 minut do spędzenia w kuchni, imbirowe bułeczki mogą być spektakularnym lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 300 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów europejskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, kandyzowany imbir, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 544 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubiło to śniadanie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem, Bułeczki Imbirowe, oraz Bułeczki Imbirowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik, przygotuj blachę do pieczenia: Rozgrzej piekarnik do 204° (lub 200 ° C). Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Wymieszać suche składniki: w dużej misce energicznie ubić mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól.
Wymieszaj kandyzowany imbir, skórkę z cytryny i świeży imbir, aż do równomiernego wymieszania.
Dodać masło, maślankę: w środku mąki stworzyć studnię, wlać roztopione masło i maślankę. Delikatnie wymieszać drewnianą łyżką, aż mieszanina mąki zostanie tylko zwilżona. Nie przesadzaj! Mieszanina powinna wyglądać bardzo Kudłaty.
Formować na kliny: podzielić mieszaninę na dwie kulki i spłaszczyć każdą na mące na 1-calowy gruby, 6-calowy szeroki okrąg. Każdą rundę pokroić na 6 klinów.
Przenieść do pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia, odstępy co najmniej cal od siebie.
Posypać gruboziarnistym cukrem.
Piec w temperaturze 400 ° F (lub 200 ° C) przez 18-20 minut. Schłodzić na stojaku przez 5 minut przed jedzeniem.
Aby przechowywać, pozwól najpierw ostygnąć do temperatury pokojowej, a następnie zamknij w worku z zamrażarką.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Scone świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "