Bułeczki Dyniowe
Bułeczki dyniowe wymagają ok. 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, dynię, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Pumpkin Sticky Buns, Pumpkin Spice Buns, oraz Pumpkin Sticky Buns.
Instrukcje
Połączyć dynię, brązowy cukier i sól w małym rondlu na średnim ogniu; gotować, aż brązowy cukier rozpuszcza.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Wymieszać mąkę do schłodzonej mieszaniny dyni, aby utworzyć ciasto.
Dodaj 1 łyżeczkę oleju roślinnego do ciasta; pozostaw 5 minut.
Rozwałkuj ciasto na 12 kulek o równych rozmiarach i spłaszcz do około 2 cali średnicy.
Podgrzać pozostały olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Smażyć ciasto na rozgrzanym oleju, aż lekko zbrązowieje z każdej strony.
Osuszyć na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami.