Bułeczki Drożdżowe Do Lodówek
Bułki drożdżowe do lodówek wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 745 kalorii, 15g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, jajka, skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Bułeczki Drożdżowe Do Lodówek, Rolki Do Lodówek, oraz Rolki Do Lodówek Trzy W Jednym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem drożdże i ciepłą wodę w średniej misce; odstawić mieszaninę 5 minut.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier i sól.
Skracanie pokroić w mieszaninę mąki z blenderem do ciasta, aż będzie kruche; wymieszać mieszaninę drożdży i jaj tylko do wymieszania. (Nie przesadzać.) Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala Na Dobrze posypanej mąką powierzchni (ciasto będzie miękkie); pokrój za pomocą okrągłego noża o średnicy 1 1/2 cala, zmieniając resztki ciasta w razie potrzeby.
Rund pędzla z roztopionym masłem. Wykonaj zagniecenie w każdej rundzie nożem i złóż rundy na pół, delikatnie naciskając krawędzie, aby je uszczelnić.
Umieść na patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali i 9-calowej okrągłej patelni do ciasta. (Brzegi ciasta powinny dotykać.) Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem.
Piec bułki 8 do 10 minut lub aż złoty.
Podawać z masłem pomarańczowym.