Bułeczki Czekoladowo-Wiśniowe Migdałowe
Czekoladowe wiśniowe migdałowe bułeczki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, mleko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułeczki Czekoladowo-Wiśniowo-Migdałowe, Bułeczki Z Białej Czekolady Wiśniowo-Migdałowej, oraz Bułeczki Wiśniowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. linia cookie arkusz z gotowania pergaminu papieru.
W dużej misce wymieszać mąkę, 5 łyżek cukru, proszek do pieczenia i sól.
Pokroić na maśle, za pomocą blendera lub widelca do ciasta, aż mieszanina wygląda jak Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać z wiśniami i czekoladą. W małej misce, ubić jajko, 1/2 szklanki plus 3 łyżki mleka i ekstraktu migdałowego z trzepaczką; dodać do mieszaniny mąki, mieszając tylko do zwilżenia. (Ciasto będzie lepkie.)
Na arkuszu ciastek, ciasto pokroić mąką ręce na 8-calowy Okrągły.
Pociąć okrągłe na 12 klinów, ale nie oddzielać.
Ciasto wymieszać z pozostałą 1 łyżką mleka; posypać 1 łyżeczką cukru i migdałami.
Piec 15 minut lub do złotego koloru. Ostrożnie oddzielić kliny; podawać na ciepło.