Bułeczki Czekoladowe
Przepis Chocolate Chip Scones może zaspokoić szkockie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 604 kalorie. Na 90 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka skórki cytrynowej, maślanki, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bułeczki Czekoladowe, Bułeczki Czekoladowe, oraz Bułeczki Czekoladowe.
Instrukcje
Blacha do pieczenia masła i mąki. Przesiać 2 szklanki mąki, 1/3 szklanki cukru, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól do dużej miski.
Dodać masło i skórkę z cytryny; wcierać opuszkami palców, aż masło zmniejszy się do wielkości ziaren ryżu.
Wymieszać w kawałkach czekolady.
Maślankę, żółtko i wanilię ubić w miseczce, aby zmiksować.
Dodać mieszaninę maślanki do suchych składników; mieszać, aż ciasto zbierze się w wilgotnych grudkach. Zbierz ciasto w piłkę. Ciasto wycisnąć na lekko posypanej mąką powierzchni do 8-calowej okrągłej; pokroić na 6 klinów.
Przenieść kliny do przygotowanej blachy do pieczenia, odstęp 1 cal od siebie. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Rozgrzej piekarnik do 400°.
Bułeczki posmarować lekko mlekiem; posypać pozostałymi 2 łyżkami cukru.
Piec, aż bułeczki są chrupiące na górze i tester włożony do środka wychodzi czysty, o 20 protokół.