Bułeczki Cytrynowo-Rozmarynowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać Lemon rozmaryn bułeczki spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 197 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 96 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, sok z cytryny z 1 cytryny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułeczki Rozmarynowo-Cytrynowe, Bułeczki Cytrynowo-Rozmarynowe, oraz Bułeczki Cytrynowo-Rozmarynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i Środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
W misce robota kuchennego, połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól i puls 3 razy połączyć.
Dodać cukier, skórkę z cytryny i rozmaryn i pulse 3 razy połączyć.
Dodać pokrojone w kostkę masło do robota kuchennego i pulsować, aż masło będzie wielkości grochu, o 5 impulsów.
Dodaj śmietanę, mleko i sok z cytryny i pulsuj, aż ciasto połączy się w kulkę. Lekko zmyć czystą powierzchnię roboczą.
Wyjąć ciasto z malaksera i rozwałkować do grubości 1/3 cala. Użyj krajalnicy do biszkoptów, aby wyciąć rund z ciasta i przenieść bułeczki na blachy do pieczenia. Przełożyć i powtórzyć z pozostałym ciastem w razie potrzeby.
Blaty bułeczek umyć jajkiem i posypać cukrem.
Piec na złoty kolor na brzegach, około 15 minut.
Przełożyć do stelaża z drutu w celu ostygnięcia przez co najmniej 5 minut.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.