Bułeczki Cynamonowo-Jabłkowe

Bułeczki Cynamonowo-Jabłkowe
Bułeczki cynamonowe mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis służy 20. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 188 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jaj, zmielony cynamon, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 1 minuta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szarlotki Cynamonowe, Jabłkowe Bułeczki Cynamonowe, oraz Jabłkowe Bułeczki Cynamonowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić drożdże w soku jabłkowym w dużej misce; odstawić 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok JabłkowySok Jabłkowy
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać w 2 szklankach mąki, 1/3 szklanki cukru, sól,1/4 szklanki masła i jajko; energicznie ubić trzepaczką drucianą, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby ciasto było łatwe w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ciasto układamy na lekko posypanej mąką powierzchni; delikatnie wałkujemy w mące do okrycia. Zagnieść około 3 minut lub do gładkiej i sprężystej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
4
Umieścić ciasto w dużej misce nasmarowane skróceniem, obracając ciasto do smarowania wszystkich stron. (Ciasto można schłodzić w tym momencie nie dłużej niż 24 godziny.) Przykryć miskę szczelnie folią i odstawić w ciepłe miejsce 60 do 70 minut lub aż prawie dwukrotnie. (Ciasto jest gotowe, jeśli wcięcia pozostają po dotknięciu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Smar 12 średnich kubków muffin, 2 1 / 2x1 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
6
Wymieszać czerwony cukier i cynamon. Delikatnie wciśnij pięść do ciasta, aby spuścić powietrze. Podzielić na 20 równych części; przykryć i schłodzić 8 sztuk. Spłaszczyć każdy z pozostałych 12 sztuk na 2-calowy Okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CiastoCiasto
CukierCukier
7
Ułożyć 2 rodzynki w środku na nasiona jabłka. Boki ciasta unieść na rodzynki; krawędzie szczypać do uszczelnienia. Zanurz ciasto w roztopionym maśle, aby całkowicie pokryć; pokryć mieszanką cukier-cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
MasłoMasło
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CiastoCiasto
NasionaNasiona
CukierCukier
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
8
Ułożyć ścięte boki w miseczkach na muffinki. Włóż uchwyt koniec drewnianej łyżki około 3/4 cala w górnej części każdego i obróć uchwyt lekko, aby wcięcie dla łodygi. Przykryć luźno folią i odstawić w ciepłe miejsce 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
9
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Piec 14 do 16 minut lub aż bułki po prostu zaczynają brązowieć pod powłoką. Natychmiast wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Powtórz kroki z kawałkami schłodzonymi. Fajne rolki 30 minut. Rozbij każdą laskę cynamonu na cztery części. Włóż w wgłębienia w jabłkach na łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Umieścić liść mięty obok łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 1 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn