Bułeczki cynamonowe z lukrem

Bułeczki cynamonowe z lukrem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj bułek cynamonowych z lukrem. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 279 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cukier cukierniczy, drożdże instant i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Najlepsze bułeczki cynamonowe z lukrem serowym, Pumpkin Cinnamon Rolls w / Klon lukier, oraz Bułeczki cynamonowe z lukrem klonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W ciężkim, małym rondlu na umiarkowanym ogniu podgrzej mleko, aż prawie się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjmij patelnię z ognia i pozwól, aby mleko ostygło do lata (około 100 ° F).
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W misce miksera stojącego ubijamy letnie mleko i drożdże. Odczekaj 30 sekund, a następnie ubijaj ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać cukier i jajka i ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodaj mąkę i sól i użyj gumowej szpatułki, aby wymieszać. Zeskrobać miskę, aby upewnić się, że nie ma niewchłoniętej mąki przylegającej do boków lub na dnie miski. Rozłóż kawałki masła na powierzchni ciasta, a następnie umieść miskę na mikserze i przymocuj hak do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Z mikserem na niskim poziomie, ugniatać ciasto, aż się połączy, o 2 protokół. Za pomocą gumowej szpatułki zeskrobać ciasto z haka oraz z dna i boków miski. Mikserem zagniatamy ciasto, aż będzie gładkie i elastyczne, około 1 minuty. Przykryj miskę folią i pozostaw ciasto w ciepłej temperaturze pokojowej przez 1 godzinę. (Ciasto nie podwoi się, ale może wyglądać na lekko puszyste.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
W średniej misce użyj gumowej szpatułki, aby ubić masło, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj brązowy cukier, cynamon i wanilię i ubijaj, aż będzie gładka i w pełni połączona. Upewnij się, że mieszanka jest łatwa do smarowania i ubić ją trochę dłużej, jeśli wydaje się zbyt jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
3
Linia 13-przez 9-calowy metalowej patelni do pieczenia z pergaminem lub folią, pozwalając 1 do 2 cali powiesić na długich końcach patelni. Posmarować pergaminem lub folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Lekko mąkę powierzchnię roboczą i zeskrobać ciasto z miski. Lekko posmaruj ciasto, a następnie delikatnie naciśnij i pociągnij je do prostokąta o wymiarach 12 na 18 cali. Rozprowadź masło cynamonowe na całej powierzchni, a następnie użyj noża lub małej szpatułki, aby równomiernie rozprowadzić je na całej powierzchni ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Zaczynając od jednej z 18-calowych krawędzi, zwinąć ciasto, w stylu jellyroll. Po zrolowaniu Naciśnij i delikatnie ściśnij rolkę, aby uzyskać długość 18 cali. Użyj ostrego noża, aby przeciąć rolkę na 12 plastrów (1 1/2 cala). Jeden po drugim, przerabiać plastry w równomierny Okrągły kształt (zgniatają się podczas cięcia) i układać je, wyciąć z boku i około 1 cala od siebie ze wszystkich stron, w przygotowanej patelni, w 4 rzędach po 3 rolki. Przykryj patelnię folią z masłem i pozwól rolkom udowodnić w ciepłej temperaturze pokojowej, dopóki nie zostaną dmuchane i zaczną wypełniać przestrzenie między nimi, od 1 do 2 godzin w zależności od temperatury pokojowej (im cieplejsza Kuchnia, tym szybciej rolki udowodnią).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
NóżNóż
PatelniaPatelnia
6
Gdy zobaczysz, że rolki dmuchają wyraźnie, Ustaw stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 204°.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Umieść patelnię w piekarniku, zmniejsz temperaturę do 191° i piecz bułki, aż będą dobrze wyrośnięte i złociste, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Schłodzić bułki na patelni na stelażu przez 10 minut. Za pomocą papieru pergaminowego lub zwis folii, podnieś rolki z patelni i przenieś na powierzchnię roboczą. DO AHEAD: bułki cynamonowe można piec, schłodzić i przechowywać w szczelnym pojemniku, do 2 dni. Bułki cynamonowe rozgrzać w piekarniku o temperaturze 177° przez około 10 minut, a następnie lodować zgodnie z poniższym opisem. Bułki cynamonowe można również zamrozić: po ostygnięciu zwróć bułki cynamonowe, jeszcze na pergaminie lub folii, na patelnię, owinąć patelnię w podwójną warstwę folii i zamrozić do 2 tygodni. Rozmrozić bułki, a następnie ogrzać je w piekarniku350 przez około 10 minut, lód i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
W małym rondlu na małym ogniu rozgrzać masło i 2 łyżki wody, mieszając od czasu do czasu, aż masło stopi się, a płyn delikatnie się gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjmij patelnię z ognia, dodaj cukier cukierniczy i użyj małej gumowej szpatułki, aby wymieszać lukier, aż będzie gęsty i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
3
Używając małej łyżki, mżnij około łyżki lukru na środku każdej rolki i użyj tylnej części łyżki, aby rozłożyć lukier na wierzchołkach rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
LukierLukier
RolkaRolka
4
Pozostawić lukier na około 10 minut, a następnie oddzielić i podawać roladki.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
RolkaRolka
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn