Bułeczki Cynamonowe Miodowo-Orzechowe
Bułeczki cynamonowe miodowo-orzechowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 171 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto chlebowe, brązowy cukier, pekan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bułeczki Cynamonowo-Orzechowe, Bułeczki Cynamonowe Pecan, oraz Roladki Cynamonowe Żurawinowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto rozmrozić w lodówce 12 godzin; przykryć i doprowadzić do temperatury pokojowej (około 1 godziny).
Połącz cukier granulowany i cynamon.
Ciasto rozwałkować na prostokąt o wymiarach 16 x 12 cali na lekko posypanej mąką powierzchni; pokryć sprayem do gotowania i posypać mieszaniną cukru. Ponownie zalać ciasto sprayem do gotowania.
Zwinąć ciasto szczelnie, zaczynając od krótkiego końca, naciskając, aby wyeliminować kieszenie powietrzne; szczypta szew i końce do uszczelnienia.
Ciasto pokroić w poprzek na 12 (1-cal grubości) plastry.
Umieść miód w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki; podgrzewaj w wysokiej temperaturze 20 sekund.
Wlać miód do okrągłej patelni do ciasta, uchylając patelnię tak, aby miód pokrywał dno; posypać brązowym cukrem i orzechami pekan.
Ułożyć rolki, ściąć boki w dół, na patelni. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia rozmiaru.
Piec w 350 przez 20 minut lub do złotego koloru. Odwróć rolki natychmiast na talerz; ostudzić 5 minut.