Bułeczki cynamonowe babci Carroll

Bułeczki cynamonowe babci Carroll
Need a wegetariański posiłek poranny? Bułeczki cynamonowe babci Carroll mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Babcie bułeczki cynamonowe, Babcie bułeczki cynamonowe, oraz Bułeczki cynamonowe babci Billie.

Instrukcje

1
W 2-quart patelni na średnim ogniu, podgrzać mleko do letniego. W dużej misce rozpuścić drożdże w 1 szklance ciepłej (11
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
woda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
3
Odstawić 5 minut.
4
Jeśli używasz wytrzymałego miksera: z uchwytem łopatkowym, wymieszaj mleko, 3 łyżki cukru, 2 łyżki masła, sól i 3 1/2 szklanki mąki do mieszaniny drożdży. Ubijaj wysoko, aż lekko rozciągniesz, około 2 minut. Przełącz na hak do ciasta i, na średniej prędkości, ubijaj w 1 1/2 szklanki więcej mąki, aż powstanie sztywne ciasto. Kontynuuj ubijanie, aż ciasto wyciągnie czysto z miski, 5 do 7 minut dłużej; jeśli ciasto jest nadal lepkie, dodaj więcej mąki, 1 łyżka na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Jeśli mieszanie ręcznie: drewnianą łyżką, wymieszać mleko, 3 łyżki cukru, 2 łyżki masła, sól i 3 1/2 szklanki mąki do mieszaniny drożdży. Energicznie mieszać, aż lekko rozciągliwy, 2 do 4 minut. Wymieszać w 1 1/2 szklanki więcej mąki, aż powstanie sztywne ciasto. Zeskrobać mąkę i ugniatać, aż będzie gładka, elastyczna i nie będzie już lepka, około 8 minut; dodać mąkę w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu. Powrót ciasta do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Przykryć miskę hermetycznie i pozostawić ciasto do wzrostu w temperaturze pokojowej, aż podwoi się, 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Zeskrobać ciasto na mąkę i nacisnąć delikatnie, aby wydmuchać powietrze. Podziel na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
8
Zwiń każdą połowę w prostokąt o wymiarach 10 na 16 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Rozłóż 6 łyżek masła na każdym prostokącie. W małej misce wymieszać 1 1/4 szklanki cukru z cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
10
Posypać połowę mieszanki na każdym prostokącie.
11
Zaczynając od długiej krawędzi, Zwiń każdy prostokąt w ciasny cylinder.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
Wytnij każdy cylinder na sześć równych części.
13
Miejsce, wyciąć bok w dół i nieco od siebie, w dwóch 7-przez 11-calowe patelnie do pieczenia. Przykryć Patelnie i odstawić w temperaturze pokojowej, aż rolki będą prawie podwojone, 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
14
Piec w piekarniku 350, aż bułki są rumiane, 30 do 35 minut. Schłodzić na patelni 10 minut, następnie skropić lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Podawać na ciepło z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Lukier: w misce wymieszać 3 szklanki cukru pudru, 1 łyżeczkę wanilii i 1/4 szklanki wody. Cienkie z wodą, jeśli oblodzenie jest zbyt grube, aby mżeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn