Bułeczki Cynamonowe
Bułeczki cynamonowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Udaj się do sklepu i zbierz sól, cukier puder, drożdże szybkoschnące i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 18%. Podobne przepisy to Overnight Cinnamon Rolls – rano można upiec świeże i gorące bułeczki cynamonowe, {Slow Cooker} Cinnamon Roll Fondue z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi, oraz Dyni cynamonowe Roladki z Klon cynamon krem ser lukier.
Instrukcje
Aby przygotować bułki, połącz mleko, 3 łyżki stopionego masła, 1 łyżkę cukru granulowanego i drożdże w dużej misce; odstawić 5 minut. Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek.
Do miski dodaj jajko i pozostały cukier granulowany. Wymieszać 5 uncji (1 szklanka) mąki; odstawić 10 minut.
Dodać 25 uncji (około 2 1/2 szklanki) mąki i soli do mieszaniny mleka; mieszać do miękkiego ciasta formy (ciasto będzie lepki). Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. 6 minut); dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przyklejało się do rąk.
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania; Obróć, aby pokryć wierzchnią warstwę. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 35 minut lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.) Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić 35 minut lub aż podwoi się rozmiar. Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić na 5 minut.
Połącz brązowy cukier i cynamon. Obróć ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię; rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 18 x 11 cali.
Pozostałe 3 łyżki roztopionego masła posmarować ciastem; posypać równomiernie mieszanką brązowego cukru. Zaczynając od jednej długiej strony, zwinąć ciasto szczelnie, galaretko-roll fashion; szczypta szew do uszczelnienia (nie uszczelniać końców rolki).
Pokrój ciasto na 18 (1-calowe) plastry. Ułóż 9 plastrów, pokrój boki w górę, w każdym z 2 (8-calowych) kwadratowych naczyń do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania. Przykryć i odstawić 35 minut lub do podwojenia wielkości.
Piec w 350 przez 22 protokół lub do lekko rumiane. Schłodzić 10 minut w naczyniach na stojaku z drutu. Obróć rolki na stojaku z drutu; ostudzić 5 minut. Odwróć się.
Aby przygotować lukier, połącz 3 łyżki zmiękczonego masła i śmietany; wymieszaj trzepaczką. Wymieszać wanilią. Stopniowo dodawać cukier puder; mieszać aż do wymieszania.
Rozłóż lukier na bułkach; podawaj na ciepło.