Bułeczki Cynamonowe

Bułeczki Cynamonowe
Bułeczki cynamonowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 40 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. 25 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, proszek do pieczenia, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Overnight Cinnamon Rolls – rano można upiec świeże i gorące bułeczki cynamonowe, {Slow Cooker} Cinnamon Roll Fondue z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi, oraz Dyni cynamonowe Roladki z Klon cynamon krem ser lukier dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do ciasta podgrzać mleko, olej roślinny i cukier w dużym rondlu na średnim ogniu; nie gotować. Odstawić do ostygnięcia do letniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Posypać drożdże na wierzchu i pozostawić na mleku przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3
Dodać 8 szklanek mąki. Mieszaj, aż się połączysz, przykryj czystym ręcznikiem kuchennym i odstaw w stosunkowo ciepłym miejscu na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Usuń ręcznik i dodaj proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i pozostałą 1 szklankę mąki. Dokładnie wymieszać, aby połączyć. Użyj ciasta od razu lub umieścić w misce do mieszania i przechowywać w lodówce do 3 dni, wbijając ciasto, jeśli wzrośnie do górnej części miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Wyjąć połowę ciasta. Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na duży prostokąt, około 30 na 10 cali, z długim bokiem skierowanym do ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Aby wykonać nadzienie, wlej 1 szklankę roztopionego masła na powierzchnię ciasta. Użyj palców, aby równomiernie rozprowadzić masło. Obficie posypać pół zmielonego cynamonu i 1 szklankę cukru na maśle. Nie bój się skropić więcej masła lub więcej cukru!
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Zaczynając od końca najdalej od Ciebie, obróć prostokąt ciasno w swoją stronę. Używaj obu rąk i pracuj powoli, uważając, aby rolka była ciasna. Nie martw się, jeśli nadzienie wycieka podczas pracy; oznacza to, że rolki będą boskie. Po dotarciu do końca, szczypta szew razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Przenieść do deski do krojenia i, ostrym nożem, zrobić 1 1/2-calowe plastry. Jedna kłoda wyprodukuje od 20 do 25 rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
9
Wlać kilka łyżek roztopionego masła do kilku patelni lub naczyń do pieczenia i zawirować do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
10
Umieść rolki w patelniach wyciętych bokiem do góry, uważając, aby nie przepełnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Powtórz proces walcowania-cukier-masło z drugą połową ciasta i więcej patelni. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. przykryj każdą patelnię ręcznikiem kuchennym i pozostaw na blacie przez co najmniej 20 minut przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
12
Wyjąć ręczniki i piec przez 13 do 17 minut, aż złoty kolor będzie brązowy. Nie pozwól, aby rolki stały się zbyt brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
W czasie pieczenia bułek zrobić lukier: w dużej misce ubić cukier, mleko, masło, kawę i sól. Splash w smaku klonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Smak KlonowySmak Klonowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Trzepaczka do bardzo gładkiej. Posmakuj i dodaj więcej cukru, masła lub innych składników w razie potrzeby, aż lukier osiągnie pożądaną konsystencję. Lukier powinien być gęsty, ale nadal wylewany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
15
Podczas gdy rolki są jeszcze ciepłe, obficie mżawka lukier na górze. Pamiętaj, aby uzyskać go na wszystkich krawędziach i na górze. Gdy siedzą, rolki wchłoną część wilgoci i smaku lukru. Tylko z czasem stają się lepsze...Nie, żeby trwały dłużej niż kilka sekund!
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
16
Zdjęcie: Coral Von Zumwalt
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia2
Magazyn