Cheddar-bułeczki koperkowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 16 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka jaj, koperek, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Bułeczki Serowo-Koperkowe, Pikantne bułeczki z koperkiem i kminkiem, oraz Bułeczki Z Koperkiem Z Łososia Wędzonego.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz 4 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać masło i wymieszać na małej prędkości, aż masło będzie w kawałkach wielkości grochu.