Bułeczki chałki o zapachu cytryny

Bułeczki chałki o zapachu cytryny
Bułeczki chałki o zapachu cytryny mogą być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten chleb ma 223 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona koperku, oliwę z oliwek, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodkie i słone Mini Chocolate Chip bułki chała, Chała Bruschetta z cytrynowym Ricottanem i miodem, oraz Ziemniaki O Zapachu Cytryny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drożdże rozpuścić w 1/2 szklanki ciepłej wody w dużej misce; wymieszać z miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić 5 minut.
3
Dodać oliwę z oliwek i 2 jajka; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodać 2 szklanki mąki, soli i skórki cytryny do mieszaniny drożdży i mieszać, aż powstanie miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
SólSól
5
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. 8 minut); dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przyklejało się do rąk.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Umieścić ciasto w dużej, lekko nasmarowanej misce, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozwal ciasto. Uformuj ciasto na 8 równych kulek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
8
Umieścić na powierzchni mąki i przykryć lekko wilgotnym ręcznikiem lub folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Pozwól odpocząć 15 minut.
10
Spłaszczyć każdy kawałek do 1/2 cala grubości i umieścić na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
Pozostałe 1 jajko i 1 łyżeczkę wody wymieszać; wierzch ciasta umyć jajkiem i posypać pestkami koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper OgrodowyKoper Ogrodowy
CiastoCiasto
WodaWoda
JajkoJajko
12
Niech wzrosną 30 minut.
13
Piec w 350 przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn