Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać bułeczki spróbować. Ten wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, konfitury z malin, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Świąteczne poranne bułeczki {aka wanilia, gałka muszkatołowa i bułeczki o zapachu rozmarynu}, Jak zrobić bułeczki w toster & a dla jagód i śmietany bułeczki, oraz Pumpkin Spice Scones Tips + Tricks for MOIST Scones dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 3 składniki w dużej misce; pokroić w maśle z blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie krucha. Wymieszać z rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
2
Połączyć 2/3 szklanki mleka i jajka, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawaj mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, mieszając widelcem, aż suche składniki zostaną zwilżone. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść 4 razy.