Bułeczki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać bułeczki spróbować. Ten wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, konfitury z malin, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Świąteczne poranne bułeczki {aka wanilia, gałka muszkatołowa i bułeczki o zapachu rozmarynu}, Jak zrobić bułeczki w toster & a dla jagód i śmietany bułeczki, oraz Pumpkin Spice Scones Tips + Tricks for MOIST Scones dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w dużej misce; pokroić w maśle z blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie krucha. Wymieszać z rodzynkami.
Połączyć 2/3 szklanki mleka i jajka, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawaj mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, mieszając widelcem, aż suche składniki zostaną zwilżone. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść 4 razy.
Roll lub pat ciasta do 1 "grubości; cut z 2" biszkopt cutter.
Na lekko nasmarowaną blachę do pieczenia ułożyć wycięcia ciasta.
Posmarować 1 łyżką mleka i posypać 2 łyżeczkami cukru.
Piec w 350 przez 15 minut lub do ledwo złoty.
Ostudzić lekko na stojaku z drutu.
Podawać na ciepło z konfiturami malinowymi i bitą śmietaną.