Buzz ' s Pot of Beans is a bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 65 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, mielony pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Buzz Buzz Buzz: pączki bananowe z brązowym masłem z polewą Espresso na # NationalCoffeeDay, Instant Pot Chorizo Beans, oraz Garnek Crock czerwona fasola i ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz fasolę i wodę, aby pokryć 3 cale w dużym holenderskim piekarniku; moczyć 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Drenaż.
3
Połącz fasolę, 14 szklanek wody, 4 szklanki posiekanej cebuli, czosnek i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
4
Dodaj pozostałą posiekaną cebulę i gotuj, przykryty, 2 godziny lub do miękkości fasoli, dodając więcej wody, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta