Butterscotch-Pecan Blondies
Butterscotch-Pecan Blondies jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Mieszanka ekstraktu waniliowego, brązowego cukru, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Butterscotch-Pecan Blondies, Butterscotch Blondies, oraz Butterscotch Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Linia 13-na-9-calowy szklane lub metalowe naczynie do pieczenia z folią i odstawić na bok.Masło rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu. Nadal gotować, wirując patelnię i od czasu do czasu skrobając boki gumową łopatką, aż masło zmieni kolor na bursztynowy, pachnie orzechowo, a ciała stałe są rumiane, około 7 do 10 minut. (Uważaj, masło może wypluć.) Natychmiast przenieść masło do dużej żaroodpornej miski, upewniając się, że zeskrobać w rumianych ciał stałych z dna patelni. Odstawić do ostygnięcia na 10 minut. W międzyczasie wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól w średniej misce, aż do napowietrzenia i połączenia; odstawić.
Dodać brązowy cukier do rumianego masła i wymieszać, aby połączyć.
Dodać jajka i wanilię i ubić do połączenia. Używając gumowej szpatułki, złóż mieszankę mąki, aż do połączenia, uważając, aby nie przesadzić. (Ciasto będzie bardzo grube.) Fold in the pecans. Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię, popchnąć do krawędzi i wygładzić w równą warstwę.
Piec, aż krawędzie zaczynają brązowieć i tester ciasta lub szaszłyk włożony do środka wychodzi czysty, o 25 protokół.
Wyjmij patelnię do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 30 minutes.To zdjąć blondies, chwycić folię i wyciągnąć ją z patelni do pieczenia.
Przenieść do deski do krojenia i pokroić na 24 (2-calowe) pręty.
Przed podaniem usunąć folię.