Butternut-Wołowina Chili
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Butternut-Wołowina Chili może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Chili z wołowiną i masłem, Chili z dyni wołowej i maślanej, oraz Dynia maślana Chili z wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w holenderskim piekarniku, i gotować na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Dobrze spuścić; powrót mieszanki mięsa na patelnię. Wymieszać pomidora i następne 9 składników (pomidor przez czosnek); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż squash jest tender, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z oliwkami i jalapeo; gotować 5 minut.
Chochle chili do miski zupy, i góry każdej porcji z 1 łyżka zielonej cebuli i 1 łyżeczka kolendry.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Casteller Cava Rosado. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé to pyszne wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą, z drugą fermentacją w butelce. Starzone przez 12 miesięcy na osadzie przed wydaniem, konsekwentnie dostarcza smaki premium.Ta żywa, pikantna Cava dobrze pasuje do większości tapas, oprócz świeżych owoców, tarty jagodowe i miękkie, kremowe sery. Ma więcej niż wystarczająco stylu i substancji, aby być doskonałym aperitifem sam w sobie.