Butternut Squash - Bataty Ginger Bisque
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać dyni-Sweet Potato Ginger Bisque spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 116 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 86 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól i zmielony pieprz, imbir, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 97% to danie jest super. Spróbuj Biszkopt Z Dyni, Biszkopt Z Dyni, oraz Biszkopt Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść squash, słodkie ziemniaki, cebulę, imbir i czosnek w dużym garnku.
Wlać wystarczającą ilość wody, aby przykryć warzywa. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, i gotować, aż warzywa będą miękkie i mogą być łatwo Przekłute widelcem, 30 do 45 protokół.
Umieścić zupę w partiach do blendera lub miski procesu żywności. Puls do gładkości. Powrót zupy do garnka, i ubić w jogurcie. Doprawić solą i pieprzem do smaku. W razie potrzeby podgrzej zupę na małym ogniu, ale nie pozwól się zagotować.