Butternut-Pilaf Ryżowy
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Butternut-ryżowy Pilaf może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mielony kminek, oliwę z oliwek, butelkowaną paloną paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pilaw Ryżowy Z Orzechów Sosny (Piñon Rice Pilaf), Butternut & Barley Pilaf, oraz Pilaf Z Dyni Butternut.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek, i smażyć 3 protokół.
Dodaj squasha, wodę i ryż, i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta. Wymieszać paprykę i pozostałe składniki.