Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Butternut-ryżowy Pilaf może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mielony kminek, oliwę z oliwek, butelkowaną paloną paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pilaw Ryżowy Z Orzechów Sosny (Piñon Rice Pilaf), Butternut & Barley Pilaf, oraz Pilaf Z Dyni Butternut.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj cebulę i czosnek, i smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj squasha, wodę i ryż, i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta. Wymieszać paprykę i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Nóż Do Obierania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz