Butternut Dynia I Curry Z Ciecierzycy Z Ryżem Cytrynowym

Butternut Dynia I Curry Z Ciecierzycy Z Ryżem Cytrynowym
Dynia Butternut & Curry z ciecierzycy z ryżem cytrynowym może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. 15 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz zmielone nasiona kopru włoskiego, olej roślinny, przyprawę Bengalską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Butternut dynia i Curry z ciecierzycy z ryżem cytrynowym, Dynia Maślana i Curry z ciecierzycy, oraz Dynia Piżmowa Ciecierzyca Kokosowe Curry.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Pratsch Organic Gruner Veltliner. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certyfikowany Ekologiczny Gruner Veltliner. To wino jest ziołowe, świeże i pikantne z nutami białego pieprzu, jabłka i cytrusów na podniebieniu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W38 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn