Buttermilk Shoefly Pie
Buttermilk Shoefly Pie jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 12. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to [] Sałatka z grillowanym czosnkiem i maślanką z kurczaka z sosem Maślankowo-Tahini, Gofry maślane z maślanką smażony kurczak, oraz Najbardziej puszyste naleśniki maślane z sosem maślanym.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta na 12-calową okrągłą i dopasuj do 9-calowej płyty ciasta. Krawędź Trim, pozostawiając zwis 1/2 cala. Złóż zwis pod i lekko dociśnij do krawędzi płyty ciasta, a następnie ozdobnie zaciskaj. Lekko nakłuć dno widelcem. Schłodzić do twardego, co najmniej 30 minut (lub zamrozić 10 minut).
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku.
Linia powłoki z folią i wypełnić ciężarami ciasta.
Piec, aż strona jest ustawiona, a krawędź jest blado złoty, o 20 protokół. Ostrożnie wyjąć ciężarki i folię i piec powłoki aż złoty cały, 10 do 15 minut więcej.
Zmniejszyć piekarnik do 177°.
Składniki nadzienia ubić i wlać do skorupki.
Piec do zestawu, ale nadal lekko chwieje się w centrum, o 45 protokół. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.
Melasę, cukier, jajka, mąkę i sól gotować w rondlu od 3 do 3 1/2 litra na średnim ogniu, stale ubijając, aż zacznie się gotować na wolnym ogniu i zgęstnieć. Rozpuść sodę oczyszczoną w gorącej wodzie, a następnie ubijaj do mieszaniny melasy(będzie się bąbelkować).
Zalać schłodzoną warstwą maślanki, równomiernie rozprowadzić. Schłodzić, aż zestaw, o 30 minut.
Ciasto można zrobić 1 dzień wcześniej i schłodzić.