Butterbeer III

Butterbeer III
Butterbeer III to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 1G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brązowy cukier, wodę, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 139 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Butterbeer, Butterbeer, oraz Butterbeer.

Instrukcje

1
Wymieszać brązowy cukier i wodę razem w małym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do delikatnego wrzenia i gotować, aż mieszanina odczytuje 240 stopni F (115 stopni C) na termometrze cukierków. Gdy niewielka ilość syropu jest upuszczana do szklanki zimnej wody, powinna ona utworzyć miękką kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać masło, sól, ocet jabłkowy i 1/4 szklanki ciężkiej śmietany i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Krem CiężkiKrem Ciężki
MasłoMasło
SólSól
3
Wyjąć z ognia i odstawić do całkowitego ostygnięcia; wymieszać ekstrakt rumu z schłodzoną mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
4
Połącz 2 łyżki syropu z brązowym cukrem śmietany z pozostałą 1/2 szklanki ciężkiej śmietany w misce nie plastikowej; ubić mikserem elektrycznym, aż bita i śmietana utrzymuje miękkie szczyty, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
KremKrem
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Do wysokiej szklanki wlać około 1/4 szklanki pozostałej brązowej mieszanki cukrowno-śmietankowej; do mieszanki śmietankowej wymieszać około 1/4 butelki sody śmietankowej. Wierzch z pozostałą częścią sody śmietankowej w butelce. Na wierzch ok. 1/4 bitej śmietany. Powtórz z 3 szklankami więcej służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Soda śmietankowaSoda śmietankowa
KremKrem
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn