Buta Kimchi (wieprzowina i Kimchi Stir Fry)

Buta Kimchi (wieprzowina i Kimchi Stir Fry)
Przepis Buta Kimchi (wieprzowina i Kimchi Stir Fry) jest gotowy w około 16 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 114 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka oleju sezamowego, sos sojowy, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Smażone Kimchi z ryżem (Kimchi Bokkeumbap), Kimchi Jjigae (Kimchi-Zupa Wieprzowa), oraz Wieprzowina Kimchi Stir-fry.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Koreański w menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn