Busy Day Barbeque Brisket

Busy Day Barbeque Brisket
Przepis zajęty dzień Grill mostek jest gotowy w około 8 godzin i 10 minut i jest zdecydowanie niesamowity bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Za 2,48 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 13g tłuszczu i w sumie 366 kalorii. 377 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek w proszku, sos worcestershire, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Chanuka. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy obejmują Busy Day Barbeque Brisket, Pracowity Dzień Ciasto, oraz Sałatka Pracowity Dzień.

Instrukcje

1
Połącz tymianek, paprykę, pieprz, sól, cebulę w proszku, czosnek w proszku, cayenne i kminek w małej misce; odstawić. Mostek natrzeć płynnym dymem, a następnie natrzeć mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlej sosy Worcestershire i barbeque do powolnej kuchenki; umieść wołowinę na wierzchu. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8 do 10 godzin, aż widelec będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze typy na mostek. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jednym z win, które można spróbować, jest Taittinger Brut La Francaise ( Magnum). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 160 dolarów.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Ten szampan jest mieszanką około 30 winnic Chardonnay i Pinot Noir, odpowiednio 40% i 60% całości, z kilku zbiorów doskonale dojrzałych winogron.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn