Busy Day Barbeque Brisket
Przepis zajęty dzień Grill mostek jest gotowy w około 8 godzin i 10 minut i jest zdecydowanie niesamowity bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Za 2,48 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 13g tłuszczu i w sumie 366 kalorii. 377 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek w proszku, sos worcestershire, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Chanuka. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy obejmują Busy Day Barbeque Brisket, Pracowity Dzień Ciasto, oraz Sałatka Pracowity Dzień.
Instrukcje
Połącz tymianek, paprykę, pieprz, sól, cebulę w proszku, czosnek w proszku, cayenne i kminek w małej misce; odstawić. Mostek natrzeć płynnym dymem, a następnie natrzeć mieszanką przypraw.
Wlej sosy Worcestershire i barbeque do powolnej kuchenki; umieść wołowinę na wierzchu. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8 do 10 godzin, aż widelec będzie miękki.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze typy na mostek. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jednym z win, które można spróbować, jest Taittinger Brut La Francaise ( Magnum). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 160 dolarów.
![Taittinger Brut La Francaise (Magnum)]()
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Ten szampan jest mieszanką około 30 winnic Chardonnay i Pinot Noir, odpowiednio 40% i 60% całości, z kilku zbiorów doskonale dojrzałych winogron.