BUSH' s ® Vegetarian Barbecued Squash

BUSH' s ® Vegetarian Barbecued Squash
BUSH' s ® Vegetarian Barbecued Squash może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 312 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, syrop klonowy, brązowy cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowane żeberka wieprzowe dla niemowląt i grillowana fasola Busha, Wegetariańskie Nadziewane Squash, oraz Wegetariańskie ciasto pasterskie z dyni.

Instrukcje

1
Pokroić każdą dynię w połowie szerokości. Slice 1/4-calowy z zaokrąglonym końcem każdej połowy tak squash siedzi prosto bez chwieje. Zeskrobać nasiona łyżką i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
2
Mix BUSH ' s Vegetarian
3
Fasola pieczona, sos barbecue, syrop klonowy i brązowy cukier w małej misce do mieszania. Mieszaninę podzielić równomiernie pomiędzy połówki kabaczka i każdą połówkę polać 1/2 łyżki masła. (Squash można przygotować kilka godzin przed tym etapem i schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Rozgrzej grill do średniej*. Ułóż połówki squasha na grillu z dala od ciepła. Gotować, aż squash będzie miękkie (boki będą czuć się miękkie po ściśnięciu) i nadzienie jest rumiane i bulgotanie, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Wyjmij squasha z grilla i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn