BUSH' s ® Vegetarian Barbecued Squash
BUSH' s ® Vegetarian Barbecued Squash może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 312 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, syrop klonowy, brązowy cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowane żeberka wieprzowe dla niemowląt i grillowana fasola Busha, Wegetariańskie Nadziewane Squash, oraz Wegetariańskie ciasto pasterskie z dyni.
Instrukcje
Pokroić każdą dynię w połowie szerokości. Slice 1/4-calowy z zaokrąglonym końcem każdej połowy tak squash siedzi prosto bez chwieje. Zeskrobać nasiona łyżką i wyrzucić.
Fasola pieczona, sos barbecue, syrop klonowy i brązowy cukier w małej misce do mieszania. Mieszaninę podzielić równomiernie pomiędzy połówki kabaczka i każdą połówkę polać 1/2 łyżki masła. (Squash można przygotować kilka godzin przed tym etapem i schłodzić.)
Rozgrzej grill do średniej*. Ułóż połówki squasha na grillu z dala od ciepła. Gotować, aż squash będzie miękkie (boki będą czuć się miękkie po ściśnięciu) i nadzienie jest rumiane i bulgotanie, o 1 godzinę.
Wyjmij squasha z grilla i podawaj natychmiast.