Burritos Śniadaniowe
Przepis śniadanie Burritos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 535 kalorii, 25g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz pomidory w puszkach, mieloną kiełbasę wieprzową, tortille z mąki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burritos Śniadaniowe, Burritos Śniadaniowe, oraz Burritos Śniadaniowe.
Instrukcje
Brązowa kiełbasa na patelni; odcedzić. W misce połącz kiełbasę, ser i pomidory.
Jajka ugotować na patelni.
Dodać jajka do mieszanki kiełbas i dokładnie wymieszać. Podzielić mieszaninę równomiernie między tortille i zwinąć szczelnie.
Zapieczętuj tortille, gotując przez jedną do 2 minut na gorącej patelni rozpylonej nieprzywierającym sprayem warzywnym.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.