Burritos ziemniaczano-jajeczne
Burritos ziemniaczano-jajeczne to bezmleczne danie główne. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 562 kalorie, 25g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, cebulę, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Podobne przepisy to Wegetariańskie Śniadanie Jajko Burritos, Egg' n ' Potato Burritos, oraz Chili Potato Burritos.
Instrukcje
Podgrzej tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; utrzymuj ciepło.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick aż chrupiące; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżka kapieli w patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Gotować Brązy i cebulę w gorących kapiących na średnim ogniu, często mieszając, 10 minut lub aż lekko rumiane i cebula jest miękka.
Ubić razem jajka, sól i pieprz.
Wlać do patelni i gotować, mieszając delikatnie, na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż jajka są gotowane.
Zdjąć z ognia i wymieszać z boczkiem.
Łyżka mieszaniny jaj równomiernie w dół centra tortille, i top z serem, w razie potrzeby. Złóż przeciwległe strony tortille nad nadzieniem i podawać natychmiast.
Podawać z salsą, w razie potrzeby.